Skip to main content

Partnerët

Kush jemi

Themelimi i MAGNET

Konsorciumi u krijua nga IAL nga BE, vendet e anëtarësuara në ERASMUS+ dhe vendet partnere, të cilat janë të gjitha nga Ballkani Perëndimor.

Universiteti Demokritus i Trakës

DUTH
Trakë, Greqi

Universiteti i Patrës

UPAT
Patra, Greqi

Kolegji Universitar "LOGOS"

LOGOS
Tiranë, Shqipëri

Universiteti "Aleksandër Moisiu"

UAMD
Durrës, Shqipëri

Universiteti i Arteve në Beograd

UAB
Beograd, Serbi

Universiteti i Donja Goricës

UDG
Podgoricë, Mali i Zi

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

UP
Prishtinë

Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë

IBC-M
Mitrovicë, Kosovë

Universiteti i Evropës Juglindore

SEEU
Tetovë, Maqedonia e Veriut

Universiteti Mjekësor i Plovdivit

MUP
Plovdiv, Bullgari

Universiteti i Sarajevës

UNSA
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Universiteti i Banja Lukës

UNIBL
Banja Luka, Bosnje dhe Hercegovinë