Skip to main content

Takimet

 • Takimi fillestar

  Aleksandropolis, Greqi

  10 shkurt 2023

  DUTH

 • Mbledhja e Parë e Përgjithshme

  Tiranë, Shqipëri

  Gusht 2023

  LOGOS

 • Mbledhja e 2-të e Përgjithshme

  Mitrovicë, Kosovë

  Maj 2024

  IBC-M

 • Mbledhja e 3-të e Përgjithshme

  Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë

  Mars 2025

  UNSA

 • Takimet Përfundimtare

  Patra, Greqi

  Nëntor 2025

  UPAT