Skip to main content

Контакт

Контактирајте не

Контактирајте со нас

Имате прашање?

Јавете нѝ се на (+30) 25510 30617

Напишете мејл

Координатор на проектот

Лабораторија за настава и професионален развој на бионаучници, Универзитетот Демокрит од Тракија (ДУТХ), Грција

Испратете ни мејл

Целосно име