Skip to main content

Partnerët

Kush jemi ne

Themelimi i MAGNET

Konsorciumi u krijua nga Institucionet e Arsimore të Larta nga BE, vendet e asociuara ERASMUS+ dhe vendet partnere, të cilat janë të gjitha në Ballkanin Perëndimor.

Universiteti Demokritus i Trakës

DUTH
Traka, Greqi

Universiteti i Patrës

UPAT
Patra, Greqi

Kolegji Universitar Logos

LOGOS
Tirana, Albania

Universiteti "Aleksandër Moisiu"

UAMD
Durrës, Albania

Universiteti i Arteve në Beograd

UAB
Beograd, Serbia

Universiteti i Donja Goricës

UDG
Podgorica, Mali i Zi

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

UP
Prishtina, Kosova

Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit, Mitrovicë

IBC-M
Mitrovica, Kosova

Universiteti i Evropës Juglindore

SEEU
Tetova, Maqedonia e Veriut

Universiteti Mjekësor i Plovdivit

MUP
Plovdiv, Bullgaria

Universiteti i Sarajevës

UNSA
Sarajeva, Bosnjë dhe Hercegovinë

Universiteti i Banja Llukës

UNIBL
Banja Lluka, Bosnjë dhe Hercegovinë