Skip to main content

Kontakti

Kontaktoni me ne

Na kontaktoni

Keni ndonjë pyetje?

Na telefononi në (+30) 25510 30617

Shkruani email

Koordinatori i projektit

Laboratori i Mësimdhënies dhe Zhvillimit Profesional të Bioshkencëtarëve, Universiteti Democritus i Thrakës (DUTH), Greqi

Na dërgoni email

Feel free to write